Ballkizz Kızlar. Bugün kızımı doktora götürdüm bir yaşında ben geceleri cicibe ile az süt az su biberonda karıştırıp veriyordum mama tok tutmuyor diye söyledim doktora o da gece mamasını hep kesiceksin dedi reflusu var dedi ama dedim emen bebekler gibi agizi kiziyo istiyo dedim yok dedi en fazla bir hafta çekersin ağlaya galaya aliscak yoksa ilerde kotubolur dedi mama yerine su ver dedi geceleri dedi sizce erken degilmi gece beslenmesini bırakması için
Rainydays Ballkizz gecenin bi yarısı tatlı yediğinizi düşünün mideniz nasıl yanar yazık bebeğe tabi reflü olur doktoru dinlersiniz umarım
Merve50 Ballkizz Oglum 10.5 aylık 2 haftadır gece beslenmek istemiyor uyansa bile memesini veriyorum geri yatıyor ilk zamanlar su verin biraz zorlanırsınız ama sizin içinde kolaylık olur doktorun vardır bı bildiği ilerde çekmeyin ve doktorunuzu dinleyin
Dilaylaa Hayır değil ben altı aylıkken kestim, altı aydan sonra gerek yok gece beslenmesine su içmesi yeterli doktorun dediği gibi zaten gece uyurken yaptığı beslenme saf şeker yani cicibebeyle bir yararı yok aksine zararlı.