Aselnghnn Bir aylik bebegim var burnu tikali hafif arada oksyruk hapsirikta var iki uc gundr acaba banyo yPtirtsam rahatlarmi biraz yoksa dahami hasta olur
Tazeanne00 Aselnghnn bebek banyo yapınca hasta olmaz hasta olan bebek banyo yapılır kı genzı falan acilsin rahat lasın
Mlkko Aselnghnn banyo yapan bebek rahatlar ağzı burnu tıkalıysa açılır gazı varsa iyi gelir uykusunu rahat uyur. Banyodan korkmayın sadece üşütmeyin başka bir şey olmaz
Aselnghnn Tazeanne00 acilir rahatlar dimi kacgundur bnyo yptirtmadydm burnu falnda tikaninca kotu olur blki die korktm
Aselnghnn BuzluKahve ozamn bnde yaptirim bnyoda rahatlasn daha kotu ederm die endiselndimde 3aya kadar grip tehlikeli oldugu icin tereddut ettm birz
BuzluKahve Aselnghnn yıkamadan önce sıcak suyu açın, biraz buhar olsun banyoda. Buhar iyi geliyor. Geçmiş olsun🌸
Dyg1dyg Hemde oyle bır rahatlarkı nıe ususun oda sıcaklıgı ıyıyse. Yaz kış hergun yıkıyorum valla bebegım 1yasında gobegı dustu hergun yıkadım
MyDarlingSon Aselnghnn rahatlar bence biraz ama burnu tikalı ise temizlenmeli bebekler temizleyemiyor kendileri doğal olarak
Aselnghnn MyDarlingSon sabahlari cok asiri tikali oluyoda ben onu aspratr serum fizyilojikle temizlmye calisiyrm iki uc kere faln yapiyrm temizlemzsem zaten hic ememiyo