Puffy Kızlar 1 aydır hafif kepçelik var kızımda 4,5 aylık sizce uyrken bandana takmak önler mi? Sürekli kulakları kıvrılıp üstüne yatıyor ondan mı kaynaklı acaba 😃
Halimea Puffy bizimkilerde de kepcelik var ama takmıyorum cnm . Uzmanlar genelde önermiyo bandana cocuklarda . Kepce kulak icin cıtcıtlı kullak bandaları var , olmasa onlara bakın…
elifbelirmis Puffy ilk 3 ay bebegın kulak kıkırdagı oluşuyor. İlk 3 ay toplayabilirsiniz. Eger doktora göstermek istersenız de Earwell Turkıye şubelerıne bakın doktor kulak şeklinde problem olup olmadıgını söyluyor
Nurerdgn Puffy benim küçük kızım kepçe kaldı ama tek kulağı kepçe ne yaptıysam inat etti sol tarafına yattı hep ve o kulağı kepçe kaldı şimdiden dalga geçmelere başladı çok sinir oluyorum ( ikili olsaydı tam çekerdi tek anten çekmez diyip duruyorlar ) 7 aylık oldu
Puffy Nurerdgn aman ne komik ne kadar saçma dalga geçecek bişey mi bulamadılar sinir oluorm öle insanlara.
Tr6615 Ben kızımda kullanmadım daha doğrusu 1,5 yaşındayken doktora gittim az var kepcelik dedi bandana istedim 9 aya kadar kullanılmasına başlanılması lazım sizin için geç artık dedi eğer sorun ediyorsanız hemen doktora götürün iyi günler sağlıkla kalin🌹
ZmrNsa09 Puffy Benm kizimda kepceydi biraz sürekli üstne yatardi kivrilirdi kulagi önleyemezdm sacida olmadigndan cok komik duruyodu kulaklari ama sonra büyüdkce düzeldi saclari uzadi suan hic bi sıkntsı yok endiselenmeyn sizde
Puffy ZmrNsa09 zaten çok değil ama engel olamıyoruz ki uyurken kıvrılıp bandana falan takıp darlamakta istemiyorum yazık. İnş bizimkide düzelir bakalm🥰
ven-us Nurerdgn ne dengesizler var şu hayatta hiç bebeğe denecek laf mı ? demiyorlar ki Allah tüm azalarını yerli yerinde yaratmış maşallah
nelmali Puffy benim kizim da kepçe kafasına asla bir sey taktirmiyor yatarkan kulaklari hep katlanıyor ben pes ettim babasi da kepçe zaten antenlerini birbirlerine dokundurup cekim güçlerini artırıyorlar 🤷🏻♀️