Larinaz Bebeğim 4 aylık oldu,mama meme gidiyoruz ve mamayı avent biberonda içiyor.ama yenidoğdugunda aldıgım uçla devam ediyoruz,değiştirmemi gerekiyor
Mucizem_06 Larinaz aynı seyı bende bugun dusundum sanırım gerekıyo 3aydan sonra ve baktım cok pahlı 40kusur canım ayrıca bebegım bıberondan dolayı memeyı red edıyo bence anne hogsu gbı bıberon yok
Merve201119 Larinaz canım ben değiştirmiştim üç aylık olan var ona geçtik şuan gerçi altı aylık olmak üzere artık aylık olana geçicem gerekiyor sanırım çünki çekerken zorlanıyorlar
Enesenemir Larinaz 0 1 ay yenidoğan 1 3 ay 1 delik 3 6 ay arası 2 delik 6 ay ve üzeri 3 delik.memeyi birakmasin istiyorsanız ayından küçük delikli alın zorlandsın ki anne memesine dönsün ya da devam etsin.benim oğlum 8 aylik olacak bir hafta sonra ben hala 2 delikli kullanıyorum böylece memeyi de bırakmadı.
Gorkemm Larinaz evet değişmeniz gerek büyüdükçe . Ben memeyi bırakmasın diye 7 aylık olmasına rağmen 2 numara aldım daha yeni :)
Srpp Larinaz bizde avent biberon kullanıyoruz, biberon ucu 3kademeli bizim süt vs vereceğiniz zaman 1.kademede daha katı gıdalar mama gibi 3.kademede vermem gerektiği söylenmişti alırken
zisanc Larinaz tabi ki değiştirmen gerekiyor tek delikle çok zor doyması bebetonun sinirlenmiyor mu :) 2. Aydan sonra 2 ve ya 3 delikli olması lazım ben ona geçtim doktorun yönlendirmesiyle
Larinaz Yavrum ona sinirleniyormuş demekki mama emerken 🙈ama doğru söylüyorsunuz memeyi bırakmaması için biraz daha buna devam edeyim.
Janset2105 Larinaz evet gerekiyor ben 4 aylıkken 3 aylık uç almıştım şuan onunla devam ediyoruz. 6 aylık bebeğim. 6 aylık uç var ama değiştirmedim hala