Grininyuztonu Benimkiler -Altlarını koklamak 💩🤣 -Yanaklarını sıkmak 😍 Burunlarını bazen elimle silmek🤦🏾♀️ Sizinkileri alalım 🤣⬇️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Grininyuztonu Dışarı çıkarken yaşanacak her şeye dair hazırlıklı olmak hava sıcak ama bir üst almalı üstüne bir şey dökülür bir yedek kıyafet falan derken kocaman çanta ile gezmek😂
Annesinin_kuzusu00 Grininyuztonu uykuda izlemek Sürekli kucağıma alıp öpüp koklamak😍 Altını koklamak🤣
oglumubeklerken AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bu ben 😂 en az 2 takım kıyafet 2 tane içine zibin yedek çoraplar yedek mendiller battaniyeler bir tane de yelek illa ki koyarım 😂 yedek emzik nolur normal diye biberon 😂 ilk zamanlar annemlere giderken süt sagma makinemi bile alırdım olur da o an emmezse hemen sagip vermek için 😂😂
simiyyy O büyüyüp huy değiştirdikce banada güncelleme geliyor ayak uyduruyom. Daha önce hiç bu kadar uyumlu biri olmadım 😅
aylizinannesiii simiyyy anneliğin özeti işte gözlerim doldu okurken anne olmak yeni bir birey yapıyor bizi ben geriye dönüp baktığımda bu ben miymişim diyorum şimdiki halim daha çocuksu ve korumacı çok farklı duygu 💖💖
Mariposa Grininyuztonu büyük kızım hasta olup burnu aktığında kagit havlu burnunu acıtır diye üzerimdeki tişörte silmistim 😅 eşim tuhaf bakmıştı iyi misin? Diye. Pamuklu iste ne güzel çocuğumun burnu tahriş mi olsun demiştim 😜
Byznrzmr Mariposa bende yaptım hemde şuan kızım grip burnuna kaynanamla kagıt havlu sürüyor acır diye ben ağız mendili yada telaşıysak tshirt le siliyorum ne yapayım 😂😂😂
aggubebek lux33 bu bende de var 🖐️ oğlum bu yüzden ayaklarını çok seviyor ama iyi değil diye biliyorum bunu yapmak , bilsem de hala durduramıyorum bazen kendimi .
Deletedmom00881 Grininyuztonu empati, sürekli empati halindeyim, 11 yaşındaki oğlumdan tut 7 aylık bebekle bile empati kurmaya çalışıyorum sürekli..😃
aslansmomm Grininyuztonu o giyinmeden giyinmemek, ona yedirmeden yememek, onun altını temizlemeden tuvalete bile gidememek, o uyumadan uyumamak.. böyle uzar gider liste kısacası kendimden önce onu düşünmek❤️
Halimea Grininyuztonu cocuklarla oyun oynamak . Kucağimda zıplatmak Severken ağzımdan degisik degisik kelime çıkyo , çingene, eşek sıpası, annesinin gülu ciccivi valan …. Koltuk atlarını gıdıklamayı
DemetF Grininyuztonu uyurken 10 dk da bir gidip kontrol etmek ruya gorup hizli nefes aliyosa duzelene kadar beklemek