Esraerim0907 Merhaba 0 ayarında yani temiz kabin boy arabaya ihtiyacım var bu markalar dışında sağlam ve kaliteli dediğiniz öneriniz varsa satan arkadaşımız varsa yazabilir mi
Berilsmom13 Esraerim0907 2. El bilmiyorum ama geçen ay prego cruiser aldım 1800 TL idi çok memnunum kabin boy tek tuşla kapanıyor açılmasıda çok kolay
Durulina17 Esraerim0907 soo bayb aldım çok güzel tavsiye ederim fiyatıda uygun hatta bu fiyata alınacak en kaliteli bebek arabası 1500 civarında şuan ben alalı 15 gun kadar oldu 1300 e aldım
Berilsmom13 Cnns prego cruiser kabin boy olarak geçiyor çok memnunum baya araştırıp aldım youtubeda tanıtım videoları vardı ben hep ordan bakmıştım. Açması kapatması kolay manevrası efsane sürümü kolay
Durulina17 Esraerim0907 gitti gidiyordan aldım ama eğer acelen yoksa akakçe uygulamasını indir telefona ordan takip et başka sitelerde daha uygun olabiliyor günlük değişiyor bazen joker gönderiyor zaten kurumsal bi şirket hatta ilk aldım 1500 dü ertesi gün fiyat düştü bi tane daha aldım ilk aldığımı iade ettim