Oznur_0708 glsh3580 4. Ayda kucakta oturttarak gezdirdim azar azar destek verdim 5. Ayda tamamen mama sandalyesinde oturtmaya başladım 6. Ayda desteksiz oturuyordu
Bluesmommy Oznur_0708 4. Ayda derken 3. Ayını doldurduktan sonra mı yoksa 4. Ayını doldurduktan sonra mı? Benim bu ay konusunda kafam çok karışıyor hala bebeğim 3. Ayını doldurmak üzere 12 haftalık şu an ve asla yatarak durmuyor sürekli kafasıyla ayaklarıyla kendini öne itiyor dikelmek için.
Biaslanannesi17 Bluesmommy benim oğlumda bi haftadır öyle sürekli kafa ayak kaldırma pozisyonunda yatmak istemiyor artık 3 ay 20 gunluguz kucağımda hafif yatar pozisyonunda oturtuyorum
Oznur_0708 Bluesmommy evet aynısını yapıyordu benm bebeğimde pusette bol bol zaman geçirsin 4. Aya girdiğimizde başladık
Bluesmommy Biaslanannesi17 ben kucağımda dik bir şekilde tutuyorum yoksa durmuyor. Bir dahaki doktor kontorlünde soracağım destekli oturtmayı kesinlikle, istediği olmayınca da çığlık atmaya başladı ne zaman yatar pozisyona geçse çığlık çığlığa dikilmek için 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
glsh3580 Bluesmommy benimde öyle yatmak istiomio hiç hep kucakda hep oturmak istio 4 ay 23 günlük oglum sizinki ne kadrlik
Biaslanannesi17 Bluesmommy sorduğunuzda burdan benim için de yazar mısınız hemen hemen aynı bebeklerimiz 3 ay 20 günlük
_Evlatcennetkokusu_ 4.ayda çok az az 5 dakikayı geçmeyecek şekilde günde 3 defa falan oturtuyordum 5 aylıkken biraz daha fazlalastirdim 6.aya girdimizde doktorumuz istediği kadar oturt dedi ayakta dikilmesin ama dedi 6.buçuk aylıkken tamamen oturuyordu artik