sonerayse kızlar kızım 3 buçuk aylık maşallah çok uysal bi bebek ama şu bi kaç gündür uyuduğu yerde birden ağlayarak kalkiyo sanki bi yeri acımış gibi birden bire ağlıyo korkutuyo beni ne olabilir başına gelen var mı
Askmeyvesininannesi sonerayse aynen 3,5 aylık oğlum ağlyark korkmş gb uyanıo çocuk nörolojisine sordum normal dedi
Mucizemoglum sonerayse benim annem rüyasında melekleri korkutmuştur derdi ağlayarak uyanıyor ama sonrasında hiç biseyi yoktu.. belkide idrar yolu enfeksiyonu olabilir çişini yaparken yanma olur çünkü bi kaç gün takip edin ateşi falan cikiyomu huzursuzmu
Beybiberen sonerayse benim kızımda 4 aylık özellikle bu aralar gündüz çok yapıyor ağlayarak uyanıyor.hemde ne ağlamak sanki dersin iğne yapmışlar ona☺️Sanırım dönemsel birşey
GoNcaN sonerayse benim oğlumda aynı 2-3 güne bir yapardı ama şimdilik 1haftadır yok paşamda 3,5aylıktı 😉 dönemsel bişey sanırım 🤗
sonerayse Askmeyvesininannesi benim kızım 4 5 güne bi büyük tuvaletini yapıyor acaba diyorum karnına ağrı falan mi giriyo ki neden olabilir ki başka
sonerayse Mucizemoglum yok canm bi sikintisi sonrasında da içini çekiyo epey bi ateş huzursuzluk falan yok normal de de ağlayan bi bebek değil
sonerayse Beybiberen aynen aynen asi yapıldığında bağırdığı gibi bi an bagiriyo sonrasında da içini çekiyo sonra bisey olmamış gibi gülüyo anlam veremedim
Gamze001 sonerayse bizim doktorumuz gece uykudunda aniden bağırarak uyanırsa korkma artk rüyaları başlar dedi
Muhkub2016 Bnmkide geçen sabah birden çığırark uyndı korkmuş galiba alıp sakinlştrdim hemn okudum. 4 aylık oluyr bizimkide. Bidefa da çok tükürük salgıladığı için boğazında klmış nefesini kontrol edememiş ona çığırmıştı uykusunda