Haaniifeee77 Dün doğum yaptım ve kızımı emzirmekte çok güçlük çekiyorum öneriniz var mı göğüs ucu kremi için
Melikemlk Haaniifeee77 mustela kullanabilirsiniz. Bebeğede zararı olmayan temiz bi kremdir. Ben gümüş kapakla birlikte doğumdan önce kulanmaya başlamıştım çok şükğr yarasız atlattım.
Marselinannesi Bende ilk zamanlar acemilikten dolayı mememi iyi tutturamıyordum ve göğüs uçlarım çok yara oluyordu. Hiçbir krem işe yaramamıştı. Gümüş kapaklar iyileştirdi. Birde gün içinde hava alsın diye açıyordum arada bir
hpyme Haaniifeee77 kendi sütünü sür göğüs ucuna. İşe yaramazsa eğer krem yada gümüş kapak. Birde sadece ucunu değil kahverengi bölgeyi tutmasını sağlarsan yarasız atlatırsın.
Burcuckmk Haaniifeee77 karbonatlı suyla silip zeytinyağ sürüp gümüş kapak takmak baska hic bişey işe yaramadı
Naree Haaniifeee77 valla bana demişlerdi ben inanmamıştım en son yaptım keşkeee en başından yapsaydım dedim ayva çekirdeklerini al bir kaba koy azıcık su o jel oluyor bir gün sonra mis gibi hiç agrı olmaz youtube yaz ordan bak ama gidip o ladar para verme inan ki mucize