Sbtgjyrtetuu Rustemoz33 bendede aynı problem var demir eksikliği varmış ilaçda kullanıcam ben ama şampuanı bilmiyorum bir köşede bekliyim memnun kalan varsa alayım bende
Nsrnsr Rustemoz33 ben kullandım bende de işe yaramadı o kadar abartılı reklamı yapılınca işe yarar sanmıstım
Pambuk Rustemoz33 Doğumdan sonra saç dökülmesi normal diye biliyorum sonuçta hormonlarımız değişiyor. Bi tahlil yaptır belki bir eksikliğin vardır canım, Doktorlar da saç dökülmesine karşı bir Öneride bulunur hem.
Nsrnsr Rustemoz33 rica ederim karanfil kürünü deneyın ıstersenız ablam faydasını gormustu ben de basladım bugun
Mahidevran61 Benımde acayıp dökülüyor öyle böyle değil ne guzel olmustu saclarim hamileyken don 2 haftadir bi anda dökülme başladı ve öbek öbek geliyor ne zaman geçiyor bu
Depresif_polyanna Valla benim de avuç avuç dökülüyor. Sabah akşam ev süpürüyorum eşim çok korkuyor ama herkes normal diyor. Ben de yakında kel kalacam diye korkmuyor değilim.
Gulsah-Nil18 Hamilelikte dökülmeyen saçlar doğumdan sonra dökülmeye başlayıp yaklaşık bebek 9-10 aylık olana kadar devam ediyormuş .Bir doktor arkadaşım böyle diyor .Ne yazık ki buna çare olacak herhangi bir çözüm de yokmuş .🤦🏻♀️
Fbasturk Rustemoz33 şampuan filan çözüm değil ,cildiyeye gidip tahlil yaptırdım eksiklik yok ,demir hapı kullan dedi ,birde saçlarını kısa kestir dedi 9.aya kadar dökülmeler normaldir dedi
Elvn94 Bn doktra sorcam eger zarari yok derse sampuanimin icine bitkisel yag ve vitamnler katcam burda uygulayan var mi
AlininAnnesi12 Bebeğim 6 aylık hem hamileyken hemde doğumdan sonra acayip saçım dökülüyor ellediğim zaman bile avucumda en az 50 tane saç evi her gün süpürüyorum sanki 1 hafta süpürülmemiş gibi her yer saç 😑