Almina2021 Bebeğim bugün 9 ay aşısı yaptırdım huzursuzluk yaptı sizde de böyle oldu mu sürekli ağlama modunda
lunamilaa Almina2021 biz 9 aylık aşısı olmadık.Doktorumuz 1 yaşında önerdi. Siz neden oldunuz öğrenebilir miyim
anayimbenn lunamilaa bizde bir yaş dedi hatta yaşından 2-3 gün sonra gelin dedi doğum gününe ateşli vs olmasın diye
Sevinc24 lunamilaa bizi de çağırmadı sağlık ocağı 1 yaşında olacak bu konuda bi kararsızlık var çözemedim gitti kimi sağlık ocağı yapıyor kimi aynısı iki kere yapmaya gerek yok diyor
Zuleyhaaydn lunamilaa siz şimdi böyle diyince bende şüphede kaldım . Bu ayın ortasında bizim de 9 ay aşımız var ?
lunamilaa Sevinc24 iki kere yapılmıyor 9. Ayda olursa 1 yaşında yapmıyorlar. 1 yaşında vurulucaksa 9. Ayda yapmıyorlar tek bir doz
Sevinc24 lunamilaa hayır bana isterseniz yapalım dedi diğer sağlık ocakları yapıyor deyince ilk doz olarak yapılıyormuş vardır burada hem 9 da hem 1 yaş da yaptıran muhakkak
lunamilaa Sevinc24 sanmam bence yoktur kkk aşısı Yada 9. Ayda yada 1. Yaşta vuruluyor bizim doktorumuz 1 yaşı önerdi
lunamilaa Zuleyhaaydn bizde 9 aylığız ama vurulmadık 1. Yaşta vurulucaz doktorunuza danışmanız daha mantıklı