Ebru-yade Bebeğim 5 aylık ek gıdaya geçiş süreciniz nasıl oldu nasıl bir yol izlediniz kaç aylıkken başladınız 🌸
MorOje Ebru-yade 5. Ayda başladık önce 9 gün boyunca üç gün kuralı ile patates havuc kabak verdim içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy muhakkak dedi doktor zeytinyağı beyin gelişimi için önemli muhakkak koy dedi 9 günü alerjisiz atlattık suan patates havuc sabit kalarak 3. Bir sebze ekleyip karışımı çorba mama kıvamında veriyorum ıspanak brokoli karnabahar değiştiriyorum ev yapımı yoğurt veriyorum birde elma ve armut veriyorum dikkat edilmesi gereken blender kullanma dedi özellikle çatalla pütürlü eziyoruz
Zlyhky11 Cnm bnm oğlan yoğurt yemedi çok az muz şu zeytin yağı karıştırdım ezdim onunla başladım ara da ari mama verdim maksat yutma becerisi gelsin
Mihrimahim16 Ben meyve ile başladım 6,5 aylığız meyve ile gidiyoruz ne yaptığımı bende bilmiyorum 🤣 5 ayda başladım ek gıdaya yoğurt kefir veriyorum birde… 7 ayda başlarım sebzeye Kızım et tavuk meyve seviyor et tavuk meyve yoğurt kefir veriyorum 🙄
Selinn22 Bizde 3 gün kuralını uygulayacağız bütün sebze ve meyvelerde önce alerjimiz olup olmadığını anlamak için 7. Aya kadar sürüyor 3 gün kuralı hemen hemen sonrasında kahvaltı ve çorbalara başlıycaz