ZeynepAdam Bugün doktor kontrolüm vardı tam 57 günlük kızım ve 2 ayda hamilelikte aldığım tüm kilolarım uçup gitti :) 11 kilo almıştım eski haline dönmüşüm ama göbek kısmında bir genişleme durumu var onu çözüc ez inşallah bir iki aya :) Ne mi yaptım ekmeği olabildiğince azalttım abur cubur yerine süt yapıcı çayları meyveleri tercih ettim :) ağır şerbetli tatlı yemiyorum onun yerine dediğim gibi meyve yiyorum bol bol he bide günde 3-4 litre su içiyorum en az umarım herkes bir an önce fazlalıklarından kurtulur 🙏
Elifsu ZeynepAdam bende 20 kilo almıştım 2 ayda verdim ama vermek için hiç dikkat etmedim :) süt yapsın diye şerbetli şeyler yedim bol bol :) ağzım hiç Durmaz emzirdikçe acıkıyorum :) Nasıl verdim hiç anlamıyorum.
Tazeannecik ZeynepAdam darısı başıma. 64 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. 10 gün oldu doğum yapalı 67 kiloyum. İnşallah kalan kilolarda gider bi an önce
Zeynepalidaghan Bende doğumdan 40 gun sonra doğumdan evelki halimden 7 kilo daha fazla vermiştim zaten hamile iken 6 kilo aldim 🙈🤣🤣
Brglbray Bende eski kiloma dönmüşüm hiç istemeyerek kilo almaya çalıştıkça gitti kilolarım 43 kiloya döndüm geri ve kahvaltı da bir ekmek yiyorum bana da nasıl kilo alacağımı söyleyin alamıyorum moralim bozuluyor 😒
tuzvelimon Brglbray cicibebe içine bir kaşık bal ve sütü karıştırıp her akşam bir tabak yatmadan yiyerek kilo alabilirsin. Denedim işe yarıyor 😁
Icot [bilinmeyen] ben de öyle hatta öyle çok yiyorum ki eşim şaşırıyor hayatım benden fazla yiyorsun neredeyse diyor 😂 eski halimden de aşağı indi kilom. Fakat göbek konusunda aynısını diyemem o kaldı biraz ☹️☹️ Nasıl yapsak ki onu ?
Deleted0089 [bilinmeyen] haha bende 18 kilo almıştım şimdi 1 kilo kaldı.. Hemde hersey yiyorum 😂emzirdikcede zayifliyosundr diyo görenler beni
Icot [bilinmeyen] aynen emziriyoruz diye gidiyor bir de bizim kız ayaklandı henüz yürümüyor fakat tırmanıyor tırmandığı yerde sıralıyor fln öldürüyor beni bir dk durmuyor uyuyana kadar. Sezaryen göbeği derlerdi ya o göbek oldu bende maalesef ☹️ Zaten hep zayıf ama ayva göbekliydim ayvamız hormonlu ayva oldu ☹️
Pinardefne 22 kilo almıştım hepsini verdim şükür kızım 4aylık ama azcık genişleme kaldı bnmde onu halletmem lazım bşka problemim yok 👍🏼👍🏼
Bulutunannesi eymeninannesibusra bende veremiyorum gidiyordu cok guzel sonra sabit kaldi 5 kg napsam gitmio🙄
eymeninannesibusra Bulutunannesi napsakda versek ya ben bide geri aldım üstüne 14kilo almıştım 7kilosunu doğumda verdim 4kiloya yakın tekrar aldım bende durumlar çok vahim yani su yiyorum ama yinede kilo verdim diyenlere hayret ediyorum 😒
Brglbray tuzvelimon kız valla mı 🤭 ya yatmadan koca tabak mantı makarna vs yer yatardım hamileliğimde de normalde de hiç bana mısın demedi vücut 😒 gerçekten işe yarıyorsa valla denerim bunu da
eymeninannesibusra Bulutunannesi ay ben emziriyorum da hiç birey kullanamıyorum bu çay var kuzenim kullandı 10kilo verdi kız incsldi onu kullanmak istedim oda emzirdgimden olmuyomus mecbur beklemedeyiz yani