aslansmomm Sehhy oğlum sadece anne sütü alıyor ve bir ay erken doğduğu için 6 ay 25 günlükken baslayacağız, havuç, patates, balkabağı, kabak gibi sebzelerle başlayıp yoğurtla devam edicem en sonda meyve. Hepsini 3 gün kuralı ile deneyip Blw yapmak istiyorum. İnşallah becerebiliriz😂
Gulsah41 6.ayda yoğurtla başladım snra sebzeleri vermeye başladım ama hiç bisey yemiyor kafayı yicem artık
myboy Gulsah41 Kaçıncı gündesiniz acaba ? Bizde sebze deniyoruz diliyle çıkarıyor sürekli. Sizde nasıl
DemirAreninAnnesi Gulsah41 kaç aylık peki benim bebeğim de hiç birşey yemek istemiyor sadece mama zorla bı iki kaşık alırsa alıyor başka kesinlikle yemiyor hiç bişey bir yaşında 🤦🏻♀️
uzlet UcuBulunamayanBant erken başlaması için beklenen belirtilen nedir ve bebeğiniz vaktinde mi doğdu
Gizemgt59 5 ay 22 günlüktü yoğurtla başladım. 3 gün tadımı yaptım. Yoğurt, havuç, patates, brokoli, yeşil kabak şuanda da tarhanayla devam ediyoruz. Tadım yaptığı sebzeleri karıştırıyorum ufaktan öyle de veriyorum.
Mila1910 Sebzelerle 3 gün kuralıyla 6.5 aylıkken başladık sonradan yoğurt şimdi meyve daha sonrada yumurta sarısı inşallah
ven-us Sehhy kızım formül mama asla kabul etmedi anne sütüyle doymadığı için 4. ayda probiyotik yoğurt mayalayarak başladım şimdi 5 aylık patates kabak havuç tattırdım tabi içerisine çok az zeytinyağ ile meyvelerden sadece muz denedik ve bir kerede hipp marka armut püresi yedi bu ay bütün tadımları yapıp 6. Aya çorbalarla devam edicem