Bebegim uyanikken esimde evdeyse ve bebegim mutluysa ben ses olan ev islerimi hemen hallediyorum iste supurme isi mutfak toplama vb. Bebegim uyudugunda cok ses cikmayacak seyleri yapiyorum toz alma camasir katlama cart curt bebegim gunduz uc uyku yapiyo ilk uykusu uzun suruyor digerleri kisa uzun uykusunda islwrimi bitirmeye calisiyorum. Diger kisa uykularinda ayagimi uzatip dinlwniyorum valla 😂 gece uyuttugumda hemen bi odalari topluyorum tuvaleti yikiyorum. Bide cocuk olunca esya sayisini baya azalltim ben sus pus falan yok evde kafam rahatladi cekmede kalmis tekli coraplari bile attim onlar beynimde yer kapliyodu resmen. Daha pratik oluyo insan cocuk olunca bide ben sabah uyaninca telefonumun notlar kismina yapilacaklar listesi yapiyorum biraz yazilarida suslu puslu yaziyoeum ki yapmak eglwnceli olsun diye iate bulasiklar yikanacak camasir katlanicak diye onlari yapip tik koyunca mutlu oluyorum daha cok temizlik yapma sevki geliyo listeyi tamamlarsam kendime odul veriyorum tamamlayamasaam yarina koyuyorumbende insanim sonucta robot degilim