Minikkuzum1999 Kızlar e devlette elektrik yardımı devam ediyor birde ödemen hazırdır diyo ama biz hiç başvuru yapmadık yani kendi kendine mi çıkıyor bu elektrik yardımı birde iki aydır yatıyormuş biz yeni gördük bilgisi olan var mı
Oglunasikbiranne08 Minikkuzum1999 evet ihtiyaç sahiplerine başvuru yapmadan otomatik bağlıyorlar elektrik yardımını. Benim ablama da yapmışlar bizde çok geç görmüştük.
Minikkuzum1999 Oglunasikbiranne08 anladim peki devamlı mi bu elektrik yardımı acaba bilginiz varmı birde ne kadar yardımda bulunmuşlardı
Oglunasikbiranne08 Minikkuzum1999 evet cnm sürekli olarak. Her ay ptt ye elektrik faturan ile gidip ödemeyi yapıyorsun. 200 tl gibi bi yardım da bulunuyorlar sanırım. Ablama da 180 190 tl gibi elektrik geliyor . Hiç para almadan faturayı ödüyorlar cnm .
Minikkuzum1999 sademinannesi e devlette giriyorsun sosyal yardım sorgulama yazıyorsun orda çıkıyor yardım size çıkmışsa yada ptt ödeme yaz orada da çıkıyor yatmişsa
Minikkuzum1999 Tecrubelianne Poncik77 e devlette giriyorsun sosyal yardım sorgulama yazıyorsun orda çıkıyor yardım size çıkmışsa yada ptt ödeme yaz orada da çıkıyor yatmişsa