Hki sonerayse anladım cnm bende rahat şeyler istiyorum aslında onunda rahat etmesi açısından havalar sıcak malum
burcukky Farahzeynep ben de satıyorum dolap uygulamasından bakmak isterseniz hem bebek ürünleri hem de kendi kıyafetlerimi burcukarakuzu hesabim😍
burcukky ftmnrt ben de satıyorum dolap uygulamasından bakmak isterseniz hem bebek ürünleri hem de kendi kıyafetlerimi burcukarakuzu hesabim😍
Deletedmom196 sonerayse bende geçen uğurlu bebekten alışveriş yaptım o kadar kalitesizdiki ürünleri yumuşacık ama bir yıkama da hep mahvoldu dikişleri hep açılmış gibi duruyor
sonerayse Deletedmom196 2 tane tulum 1 elbise aldım canm ben dediğim gibi elbiseyi giydirmedm henüz ama tulumları 1 kez yıkadım hiç bisey olmadi benimkilere ne almıştın sen acaba
Deletedmom196 sonerayse bende tulum aldım canım kıyafetleri giydirmeden önce mutlaka yıkarım 30 derece de 15 dk programda yıkadım rezil oldu resimlerini sayfaya attım beni engellediler.
sonerayse Deletedmom196 aynı siteden mi bahsediyoruz acaba canm bu site dimi https://instagram.com/ugurlubebek?igshid=iyvsgl8cv33x
[silindi] Zeydaneymen ben genelde carters zara alıyorum sadece evde gıyeceklerını de h&m den alıyorum gayet kalıtelı ve guzeller