giresun Dilinin üzeri bembeyaz henüz ne olduğunu anlayamadım pamukçuk olabilir mi bilemedim haftaya kontrol var ama içimi kemiriyor bu durum çünkü bugün memeyi hiç istemedi ne yapabilirim 3 aylık olduk
Aklimdasin giresun ondan dolayi istemiyor canı yanıyordur. Bi sağlık ocagına goturun sabah. Bizde aynı sekilde hastaneyi beklemedim walla
Mrvsmt2502 giresun karbonatı biraz su ile ıslatıp bi mendille ağzının içini temizleyin sonra temiz mendille karbonat kalıntılarını temizleyin 😘 birde bana hemşire her emzirme sonrası çok az su ya da nemli bi mendille ağzının içini temizle demişti
Prenseslerimm_3 giresun 3 çocuk annesi olarak tecrübemden yola çıkarak büyük ihtimal pamukçuk burnunda tek ilacı karbonat ihmal etmeyin çok acılı bir hastalık pamukçuk diken gibi batar her değen şey diline ağzının içine de sıçrar önlem alın biran önce
ismihan87 Mama içiyorsa biberon uçları iyi sterilize etmek lazım. Mantar gibi geldi bana. Benim kızım da aynısı oldu. Biberon uçlarını hep kaynatiyordum 5 dakika bide ilaç kullandım 2 hafta sonra geçti
ismihan87 ismihan87 aynı şekilde emzikleri de. Bide 1 yada 2 ayda bir biberon ucu ve emzikleri yenilemek lazim
giresun ismihan87 hergun kaynaticam biberonu bide sağlık ocağına goruneyim ondan sonra saten randevumuz var
ofkelisirin giresun karbonatlı suyla temizle hiçbir yan etkisi yok 1 defa yapsan bile yeter faydasını görürsün emiyorsa göğsünü de sil sen o suyla bulaşıyor çünkü.