Srap Kızlar 29 günlük bebeğim var kakayı yapamıyoruz mama meme şeklinde gidiyoruz kaç günde bir yapması normal olarak görülüyor kaka yapamadığı için mahvoldu kızım karnını içine çekiyor kıvranıyor resmen ne yapmalıyım kaka yapması için mama kabız etti
Sblatc Srap mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsiniz. Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmaması normal ama mama alanları bilmiyorum kaç güne kadar normal
Tatli06 Srap hangi mamayi kullaniyorsunuz biz 11 gun yapmadik fitille cozduk sonra duzeldi ben sadece anne sutu veriyordum mamayida hipp combiotik olarak gectik simdi en fazla 2gune bir yapiyoruz
Srap Sma propotik kullanıyoruz şimdi buna alıştı başka mamaya geçsek ona da alışması uzun sürecek ne yapacağımı şaşırdım çok ağlıyor yapamadığı için
Deletedmom_32 Benim bebeğimde iki gün yapmadı sadece anne sütü aldığı halde baktım sürekli kıvranıyor ayakları karnını içeri doğru çekiyor bende hemen sabunun ucunu sivrilttim ayçiçek yağına batırıp lavman yaptım birazda masaj yaptım anca öyle düzeldi