Melekannesiiiii Bugün bir arkadaşim reklam izleyerek para kazandığını söyledi. Hatta 450 lira kazandım gidip çekeceğim dedi. Bu nasıl oluyor bilen var mı🤔
hunilimomm Melekannesiiiii bende adım atarak biseyler alayım diye uygulama indirdim 😂 bı turlu biriktiremedim
Feyzmomm hunilimomm Ayyyy aylardır 6 param var sadece almak istediğim şeyler 200 küsür 😂 hergün kenara 1 TL atsam daha hızlı sahip olurum 😂
Mrvsmt2502 hunilimomm telefonun şarjını ve ömrünü bitirmekten başka bi işe yaramıyorlar sweatcoin ve adım para kullanıyordum ama artık sildim hem reklam izlettirmek için yapıyorlr hemde telefon eskisin yenisi alınsın diye yeni telefonun şarjı 1gün gitmiyordu
hunilimomm Feyzmomm aman bende yaa çok az adım atıyorum eşim benden sonra indirdi adam günde 20 bin adım atıyor 😂 200 e yakın para biriktirdi ben daha 28
Mavisali Melekannesiiiii hangi program söylerseniz ona göre doğru mubdegil mi söyleyelim.bende bedava kripto para kazanıp birikince kripto borsasında satıp para kazanıyorum
Zeliff Melekannesiiiii Amazon üzerinden eşimin birçok arkadaşı dolandırıldı malesef. İlk başta biraz kazandılar 200-500 gibi rakamlar. Sonra içerde paraları varken hesapları birden kapandı hepsinin aynı gün. İçerdeki paraları yandı yani.
Melekannesiiiii AyselAzra yok girmedim de arkadaş kazandığını söyledi birkaç defa çekmiş parayı yatirmislar