Kareloglum Benim eşim olmuştu. Ondan önce ben hafif bir grip olmuştum ama test verdiğimde negatif çıkmıştı. Onun pozitif olduğu ortaya çıkınca tekrar yaptırdım tekrar negatifti. Yine de eşimle ilgilendiğim için her an pozitif olabilirim düşüncesiyle gece gündüz maske taktım bebeğimin yanında bile. O zamanda 2 aylıktı. Kucağımda beraber uyuyarak geçirdik. Zaten eşimin coronasının 3. gününde benim hiçbir şeyim kalmamıştı. O süreçte de sürekli ayakta ve koşturuyordum. 5. gününde tekrar test yaptırdık ben negatif eşim yine pozitifti. Ki bebeğimin de o ara ateşi 37.7 civarına çıktı ama 2 saat bile sürmedi. Kompreslerle indirdim ateşini. Bu 13. günde eşimin negatife dönmüştü. Ben bu süreç içerisinde hep negatif kaldım. O sıra da aşırı saç dökülmemden dolayı bir kan tahlili yaptırma durumum oldu. Doktorum konuyla bağımsız olarak oradaki sonuçlarımın covid geçirmiş biri gibi çıktığını söylediğinde covid geçirdiğimi öğrendim. Hangi ara geçirdim, belirtilerim niye 3 günde bitti, 3 kere yapılan testte nasıl çıkmadı bilmiyorum. Büyük ihtimal bebeğimin o ufak ateşlenmesi de covid belirtisiydi. Kısacası farkında olmadan geçirip bayağı bir hafif atlatmışız bebeğimle. Tabi daha hamileyken 3 aşımı da yaptırmıştım, bunun da bir etkisi olabilir. Korkmayın, bol su için. Zencefil zerdeçal tarçın nane bal limon çörek otu yağı karıştırıp çay yaparak için. Şimdiden geçmiş olsun. Umarım sizde benim gibi rahat geçirirsiniz.