Tuba01 HKyhn takip et canm baska yerdede cikicakmi die yarin bence doktora gitur kan sayimina baksinlar bebeginizin vucundunda boyun ayak bilekleri karninda kirmizi dökuntuler varmi
Bebecikkk Beklenenhuzur canım eğer öyle bir durum varsa bırak 1 hafta gozlemlemeyi şu an hemen acile götür önemli kan hastalıkları bu şekilde belirti verir geç mi duruyor bi yeri kanayinca
Beklenenhuzur Bebecikkk sorun bebeğimle değil bende de o yüzden sordum. Sebepsiz morluklar var bacağımda kan değerlerim de normal anlamadım
[silindi] vücudunda kırmızı noktalar şeklinde döküntülwr var mı? özellikle göz çevresinde, göğüs kısmında kulak arkasında vs.. ? ayak altında ve bacak üst kısımlarında morluk var mı? eli, dişi, burnu vs kanadığında çabuk mu durur kanı geç mı?
HKyhn [silindi] hiçbir yerinde bi leke kızarıklık başka morluk yok. Bi kere dişi kanadı hiç uzun sürmedi. Yani 1 dakika bile olmadı kanamak
Rabia_deren [silindi] bu konuda Bilgiye sahipsiniz galiba. Hiç çarpması mümkün olmayan yerlerinde benimde morarmalarım oluyor sürekli alt bacak iç bacaklarım kollarımın iç kısmında. Kan verdim sağlık ocağında kolesterolüm çok yüksek çıktı. Kolesterol la alakalı olabilir mi
[silindi] HKyhn kırmızı minik, bastırınca rengi değişmeyen nokta şeklinde döküntüler yoksa çok korkmayın, bi yere çarpmıştır ne bilim düşmüştür vs.. ama yinede gözlemleyin bi süre.. olmadı bi götürün dr tam kan sayımı yapsınlar..
[silindi] Rabia_deren tam kan sayımı bi çok kan hastalıklarının tanısını koymada ilk adım, tam kan sayımında bi şey çıkmadıysa çok korkmaya gerek yok, bazen enfeksiyon gibi durumlarda beyaz kan hücrelerimiz vücudu korumak için savaşa girer ve bu durumda bağışıklığımız düşer, vücudumuz deri altı kanamaya yani morarmaya müsait olur hatta bu tür durumlarda bahsettiğim döküntülerde ortaya çıkabilir. hemen korkmamak gerek.. ve dahası hiç bir sorun olmayıp cildiniz de hassas morarmaya müsait olabilir çok basit bi tutma ile bile böyle olabilir:)
Rabia_deren [silindi] teşekkür ederim. Sağlık ocağında 2 kere kan verdim gidene kadar kanda pıhtılaşma olmuş 2sinde de sonuçlar eksik çıkmıştı. Birinde kolesterol çıktı diğerinde kolesterol Bi kaç değerler hata verdi. En yakın zamanda Bi daha veriyim ben sağolun