Kuzumveben Aselinannisi 8,5 aylık bebeğim dünden beri aynı durumu yaşıyoruz memeye çok severdi düşkündü dünden beri memeye gelince çığlık kıyamet ağlıyor 😰 senin kaç aylık bebeğin
Gyed Aselinannisi pes etmeyin atak dönemi olabilir sürekli teklif et bende sürekli yaşıyorum 3 ayligiz
Karakuzu Aselinannisi bizde yaşıyoruz maalesef 3.5 aylık kızım sizin ne kadar acaba galiba bu aylarda oluyormuş illa ki
GizemKaan Aselinannisi bende 1 haftadır yaşıyorum. Sağ göğüsümü reddediyor ağlıyor tükendim. 2 aylığız
Kuzumveben asbek anladım bol bol dene pes etme sağarak verirsin olmadı benim kizim biberonda almiyor zar zor veriyorum iki gundir sagarak verdim
Dygztnl Biz daha bir haftalığız meme reddi var kesinlikle almıyor sinir krizleri geciriyor kıyamıyorum biberonla sağıp verdik hep ac kalmasın diye napmalıyız ☹️
Dygztnl Biz daha bir haftalığız meme reddi var kesinlikle almıyor sinir krizleri geçiriyor kıyamıyorum biberonla sağıp verdik hep ac kalmasın diye napmalıyız ☹️
Dygztnl Biz daha bir haftalığız meme reddi var kesinlikle almıyor sinir krizleri geçiriyor kıyamıyorum biberonla sağıp verdik hep ac kalmasın diye napmalıyız ☹️
Karakuzu Aselinannisi benimde 2aylıkken başlamıştı ama benim kuzum alerjik bi bebek ondan olduğunu düşünüyodu doktorum bilmiyorum hala devam işte 😕