balkizannesiiiii Bu asilari yaptirmak istiyorum fiyatlari ne kadar acaba yaptiranlat ne gibi belirtiler oldu bı sıkıntı yarattimi
48316ELIZAN balkizannesiiiii Kesinlikle yaptirin rota asisi 494 tlydi 2 hafta once 2binde olsaydi alirdim es gecmem konu cocugumsa kimseyide dinlemem dogrusu.
Yasemin38 balkizannesiiiii kesinlikle yaptır canım göçler salgınlar çoğaldığı için çok tehlikeli hastalıklar. Fiyatlarda değişkenlik gösteriyor Devlet aşıları ile aralarında 1 ay süre olmasına özen göster Hiç bir özel aşıyıda birlikte yaptırma ağır gelmesin çocuğa
EndlessLove_ balkizannesiiiii rota geçen sene 230 a yaptırdık menenjit bu sene 700 e yaptırdık sadece menenjitte ateş oldu biraz oda zamanla geçti başka sıkıntı olmadı şükür
Eliztosss balkizannesiiiii 1,5 sene önce 250 küsürlü bi fiyatto menenjit 3 doz rota 2 doz yapılıyor bi etki görmedik biz kızımızda
balkizannesiiiii 48316ELIZAN gercekten bende oyle dusunuyorum 3 ayda gel dedi saglik icagi onu bekliyorum yapturacagim
oglumubeklerken 48316ELIZAN sonuna kadar aynı düşüncedeyim. Menenjit de 1 buçuk ay önce muayene ücreti ile birlikte 900küsür ödemiştik aşı 700küsür muhtemelen
rengarenkduduv Bu ay yaptırdık Rota 495TL Menenjit 740TL hoş daha fazla olsa bile yaptırırdım hastalık şakaya gelmez..
Eda1414 balkizannesiiiii rota asisini genelde 3 ayla 5 ay arası yapıyorlar menenjit asisi da 7 . Ayda başlıyor sanırım devlet asisini yaptırdıktan 1 ay sonra yapılıyor özel aşılar
Gul-42 balkizannesiiiii yuvarlama fiyat söylüyorum rota 500 menenjit baxsero 750 menenjıt nimerix 500