pnr-53 Bir buçuk aylık bebeğim anne sütüyle besleniyor aman aman sütüm yok artması için ne yapabilirim nasıl beslenme önerirsiniz gaz yapıyor diye yediklerime dikkat ediyorum en çok süt ne yapar
Aleynaezel Soğan ye bol bol yeşillik ye yemeklerine kimyon at gaz yapan yicek yiyince nane ve kekik kaynat iç gazı alıyor eczanelerde süt artirci var kullanabilirsin pnr-53
Tns1224 pnr-53 bulgur pilavı taze soğan maden suyu yulaf badem kelle paça çorbası bana bunlar çok iyi geliyor
22032022 pnr-53 boool booool su tüket öncelikle bunu es geçmemelisin canım onun haricinde de yerim dersen lokum yiyebilirsin ben Sadece su iyorum yemek konusunda süt olması için ekstra bişey yemiyorum
basaksahinx pnr-53 ben yeme içme pek dikkat etmiyorum ama hergğn 3 lt su içiyorum sezeryan doğumun sütüm ertesi güm geldi
pnr-53 Tns1224 bulgur pilavı ve taze soğan maden suyu gaz yapmıyor mu gaz yapar diye korkuyorum yemeye
Aleynaezel pnr-53 yapmaz nane kekik kaynat iç içine kimyon koy bı çay kaşığı nane kekik ten bebeğe de verebilirsin ben herşeyi yedim cocuaga da kendime de nane kaynatim şuan 6 aylık çok şükür hiç bı sıkıntı yaşamadım
pnr-53 22032022 su tüketiyorum canım günde üç üç buçuk litre falan korkuyorum daha azalır yetmez diye
Haffuse Mutluluk🥰🥰🥰 Kessimlikle seni mutlu etmeliler, mutlu hissetmelisin… Yorgunluk oluyor, uykusuzluk falan, onunla karistirma😅 Yorgun oldugun halde mutlu olmalisin… Ve uyku😴😴😴 Bebenle yat 🤗
Aleynaezel FerdAzraMira çocuğa ılık suyun içine koyuyorum çay kasigin ucuyla o 5 dk duruyo süzüp veriyodum kendim kaynatıp iciyodum çocuğun ağrısı felan olduğu zaman geciriyodu
aselinannesiiiiiiii pnr-53 düğürcük çorbası iç hoşaf iç bol bol kayısı üzüm hoşafı çok etkili oldu ben tavsiye ediyorum birebir