Teacher-mom Ayt ve tyt sınavı görevi aldım arkadaşlarım 270 salon başkanı 220 gözetmen alıyor dedi internette tam tersi salon başkanı 570 yazıyor gözetmen 300 ne kadar para yatıyor bilen biri yardımcı olur mu
cocomelon33 Teacher-mom gözetmen 210 muş internette yazana bakma kesintili halleri değil onlar.Bana da bina yedek görevlisi çıktı size ne çıktı?
Kuzucukumsu cocomelon33 ücretler hiç artmamış değmez ben iade ettim görevi. Kısa sınavlarda akademisyenlere görev veriyorlar. Yks de akıllarına öğretmenler geliyor
cocomelon33 Kuzucukumsu bir de şey gelmiş covid 10 lu sınıflarda görev alırım seçeneği ve seçmek zorundasın seçmeyince onaylayamıyorsun .Bana çıkan okul evimin dibinde hemen onaylasam mı bilemedim hep gözetmen çıkardı ilk kez bina yedek görevlisi çıktı.E sınav toplam 1 saat sürüyor 238 aldım ösymnin sınavları 2-3 saat sürüyor ücret çok az ben de onaylamam galiba
cocomelon33 Teacher-mom gerektiğinde covid 19 lu öğrencilerden oluşan sınıfa verilebilirmişiz görevi onaylarken bununla ilgili bir madde konulmuş o maddeyi işaretlemezsen onaylayamıyorsun görevi