fairytaleofthestars Turuncularla mı başladınız ben başlamak istiyorum bebeğime haşlayıp bir çay kaşığı kadar tadımlara başlayayım diyorum üç gün kuralıyla çatalla ezeceğim ilk ne verdiniz
[silindi] fairytaleofthestars 5 aylıkken basladım balkabagı ile. Sonra havuc patates kabak. Yogurt denedm arada 3 gün. Sadece yogurt peynr yumurta gibi besnlere 3 gün kuralı uyguladm.
Mutlubayan fairytaleofthestars benim bebeğimle 5 ay 3 günlük bende başlamak istiyorum ek gıdaya yavaş yavaş bebeğim de hazır bence ek gıdaya kaşığı daha ağzına vermeden ağzını açiyo masaya saldırıyo ne yapsam bilemedim nabsam ?
Veragillerden İlk yoğurt verdim, sonra patatesteyim şu an, sonra havuç, kabak diye devam edeceğim. Üç gün kuralına dikkat ediyorum alerji noktasında.
Veragillerden fairytaleofthestars Beş ay üç günlük, doktorum kızımın hazır olduğunu söyledi başladık :)
[silindi] Veragillerden önce kendim yaptım ama sonra verdiğime pişman oldum. Limonla kestirilen lor yaptım ben. Ama peynir mayası girmeyen hcbr süt peynir olmuyormus yaptıgımız aslında sütü kestirmek ve koyu kıvamlı süt elde etmekmiş yani süt vermişim cocuga. Okuyunca kendm yapmaktan vazgectm güvendiğim biyerden tuzsuz peynir alıyorum. Birde labne kullanıyorum arada.
[silindi] Veragillerden labne yapmak kolay ama süzme peynir atıyorsunuz sütün içine üstte kalan tortu labne oluyor