Veragillerden Merhaba anneler. Benim kızımın çok az buğdaya alerjisi çıktı. Yumurta alerjisi de var. Ben bebek tarhanası alacağım. Alerjen serisi olan birkaç marka var. Yine de size danışmak istedim. Tarhana tarzı şeyleri nasıl veriyorsunuz?
Goktugunannesi1234 Veragillerden buğday unu alerjiniz varsa tarhana da buğdaydan yapılıyor . Buğday unu diyetindeyseniz olmaz
Veragillerden Tugcecim Anneye yani bana diyet vermedi ama kızıma ek gıda döneminde henüz vermememi istedi.
Tugcecim Veragillerden bizimde alerjimiz var ama deride kanda negatif 2 aydır bulamıyorum kaka bi türlü düzelmedi en son dedim buğday herhalde ama onu kessemde aynı o yüzden merak ettim artık kafayı yeme noktasına geldim çünkü o mu bu mu derken..
Sevilay37 Tugcecim bende aynı şekilde süte kesin var onu çıkardım ama hala belirtileri devam ediyor kakada kan var. Gıdaları da deniyorum bi et kaldı denemediğm onda da düzelmez ise neyi deneyeceğim bilmiyorum
Tugcecim Veragillerden bağırsak tepkili maalesef :( yediğim bişey ama bi su kaldı herhalde alerjisi olmayan..
Tugcecim Sevilay37 süte varsa dana etini de kestirebiliyolar çapraz reaksiyondan dolayı siz onu da bi kesip gözlemleyin isterseniz😊