Premsesannesi355 Kizlar biz evimizde hazır su kullanıyoruz ilk 3 ay belki Onuda kaynatmisimdir ama daha sonra hiç kaynatarak icirmedim siz kaynatıp mi veriyosunuz
yasacmalamalo Premsesannesi355 kaynatıyordum artık e ebevekte satılan küçük sulardan aldım direk onu veriyorum başlığı var takıp
Kaan01 Premsesannesi355 doktor hazir suyu bile kaynat dedi hazir suyun nerden geldigini bilmiyoruz dedi
tarihcianne61 Premsesannesi355 Evet canım. Bizim burda yağmur çok yağdığı için sular bazen bulanık oluyor kötü kokuyor. Biz bile içemiyoruz. Hazır su tüketiyoruz.
yasacmalamalo Premsesannesi355 bir doktor evinizdeki hazır sularını bir yaşına kadar kaynatip verin demişti e bebektekiler hazır kaynatılmış bebek suyu die duydum o yüzden bir de öyle deneyeyim dedim
sadeturkvatandasi Premsesannesi355 kaynatmak zor bir şey değil o yüzden kaynatıyorum kızım 8 aylık olmak üzere, mamasına koyduğum hazır suyu kaynatıyorum içmesi içinde ebebekteki küçük fuska suları kullanıyorum.
Asl90 Premsesannesi355 belli bir süre kaynatmak gerekiyor yaklaşık 10. Ay civarı kaynatmadan verilebiliyor diye biliyorum. Bende 10. Ay civarı kaynatmayı bırakıp vermeye başladım