biryavuzkusu Çok post açılmış baktım ama karar veremiyorum hangisini alsam 😞 pahalılarda bile şikayet var ya
Kuzumveben biryavuzkusu pipetli suluklar kacinci aydan itibaren kullanilabiliyor bende bebegime almayi dusunuyorum ama erken galiba 8 ay 19 günlük
deletedmom945 biryavuzkusu skip hop markasını kullanıyorum. Bir saat kadar elinde oynadı ve sonra kendi kendine su içmeyi öğrendi. Akıtma vs yapmıyor ayrıca. Tavsiye ederim.
biryavuzkusu Kuzumveben benimki 7 ay 22 günlük ben şuan almayı düşünüyorum 😂 normal alıştırma bardaklarından var ama onu kaldırıp içemiyor elindeyken çekiyor gelmiyor
aliannesi wee babyninkini kullanıyordum çok da memnundum kaç aydır. akıtma vs yapmadı kullanımı da kolay fakat içi koku yapmaya başladı ne kadar temiz tutsam da. bu da beni rahatsız etti dün baby plus termoslu suluk aldım gayet güzel içiyor ben de sevdim termos olması da iyi oldu esasen. ikisini de önerebilirim sanırım :)
Kuzumveben biryavuzkusu ben slikon uclu alistirma bardagi yani suluk aldim ama disi var kizimin 6 tane 1 ay gecmedi isirdi ucu kocaman oldu her su icmede her yer su ve bogazina su cok gidiyordu sert uclu alistirma bardagi aldim bende avent penguen rahat iciyor 😊
biryavuzkusu Kuzumveben bizimdr silikon uçlu var ama kaldıramıyor işte henüz 2 tane dişimiz var bakalım bizimki çıkınca ne yapacak 😂
aimra Philips avent kullanıyorum ben de ama hiç memnun değilim gerçekten sürekli akıtıyor. Bir keresinde bebek arabasız çıkmak zorunda kaldım ve suluğu çantama atmak gibi bir hata yaptım, her şey sırılsıklamdı 😀