Boncuk21 Kızlar bu Demir ilacı nasıl kullanıyor ? bebeğim 5 aylık. Eşim almış eczaneden sormayı unutmuş 🤦♀️
Badiskom Boncuk21 kilosu kadar damla. 2 katı falan değil. Doktorunuza danışın isterseniz. Kızım 8,5 kilo 8 damla veriyoruz max 10 dedi doktor o da 0,5 ml ye denk geliyor.
Elifinannesiiiiiiiiii Boncuk21 1ml veriyorum günlük 8 buçuk aylık olacağız başından beri bu şekilde kullanıyoruz. Yalnız d3 ile birlikte vermeyin etkisini kaybediyormus.
Bebegimm1 Boncuk21 iki kati falan degil ben doktoruma sordum kaç kiloysa o kadar veriyordun dedi yani 6 kiloysa 6 damla damlatip gunde 1 kez vericeksiniz.mesela kilosu 6 küsürse yani 6200 falnsa net olmasi için 7 damla vericeksiniz.yaşına kadar kullandim degerleri guzel cikmişti🌸
Elifinannesiiiiiiiiii Boncuk21 olur aynı anda vermeyin yeterli. Kilo balı vs biz öyle vermedik doktorumuz en başından beri 1 ml vermemizi söyledi
Bluewold90 Kilosu kadar vericeksin canım 0.5 milim göstergesi var oraya kadar çeksen kafi iki katı falan verme
zgeayaz Aalya nasıl bir üslup ya sen sacmalamaa ıstersen ben kahin degılım doktor söyledı. 1 ml verılıyo . 1 ml de 15 damlaya tekabül ediyor