Birkullanici Demin doktorda son adet tarihimiz aynı olan bir hastayla denkgeldik onun ultrasonda 17+2 bnm ise 18 çıktı ultrason ölçmü , ama onun karnı hiç yoktu benmki kocaman .nasıl oluyor bu ya😅
Deletedmom_36 Birkullanici benin 26 haftaya kadar dumduz bir karnim vardi o cok degisiyor. Ultson olcumlerindede bazi bebekler daha ilerdide bazilari geride kalabiliyor mesele kizim olmasi gerekenden 2 hafta ileriydi
Marjinal_Anne2 Birkullanici ilk gebeligimiydi, ikinci gebelikler daha büyük dururmuş dedi doktorum çünkü çocuğun yeri hazır gibi bir şey demişti bende 27haftaşıgım ama görsen şiştiö şimdiden 💆🏼♀️💆🏼♀️🥴
graceshelby Birkullanici Benim karnımda öyle çok büyük değildi canım hamileyken aynı hafta olanların kocamandı benimde küçük de değildi ama orta karar bir karnım vardı doktora sormuştum biraz vücut tipi birazda iç karınla alakalı demişti yani normal bir şey bebiş saglikliysa gerisi pek de önemli değil 🌼
FmBetull Ultrason ölçümleri her gebede farklı çıkabilir bebeğin iri yada minyon olmasıyla alakalı.Göbek olayı da iç karınla alakalı sizin iç karnınız dar olabilir onunki geniştir.Ben şuan 31 haftalık hamileyim mesela birazda bol giyiniyorum gören anlamıyor hamile olduğumu🤦🏻♀️
Deletedmom_36 Birkullanici en fazla 2 kilo almiimdir hatirlamiyorum simdi 3 sene onceydi☺️hatta otobuste falan hamile gorunce kalkip yer veruyordum sanki kendim hamile degilmisim gibi😅😅
Marjinal_Anne2 Birkullanici canm valla 4 5arası aldım bu ay onu net öğreneceğim doktordan 😂 tartım yok evde kendimce hesap tutuyorum çünkü
BalkizimBaloglum2 Canim bende 17 haftalik oldum hic karnim yok dümdüz bulantim olmasa hamile olduğumu unutuyorum vücudun yapisiyla alakali bisey heralde bide iç karnim genişmiş öyle diyorlar ilk hamileleliğimde de hic karnim yoktu doğuma kadar
Birkullanici graceshelby bnm doktorumda bu bebek değil senin kilon demişti ya ondan biraz takıyorum🤦🏻♀️
Mabelle Birkullanici 15. Haftadan bildiriyorum zayıfım ve 5-6 aylık kadar karnım var . İkinci hamileliğim ilkinde bu kadar erken çıkmamıştı herkes şokta. İlkinde 45 kilo ile hamile kaldığım için karın kasım yırtılmıştı bu hamileliğimde tutan birşey olmadığı için direkt fırladı dışarı sizinde öyle olabilir.