[silindi] Kızlar eşimin beyaz tişörtü kirli sepetinde ıslak nemli bi şekilde kalıp küflenmiş kolları. Beyaz sabunla çitiledim makinaya attım çıkmıyor bunu çıkarmanın bir yolu var mı?
Kumsal_veannesl [silindi] at çöpe yenisini al yada yer bezi yap hiç mi kokmadı burnuna ben günlük çamaşır atarım makinaya bazen üç parça attığım bile oluyor kısa devreye
Elfvli [silindi] insallah orijinal marka versace değildir 😅😅 beyaz sabun çıkarmadıysa başka ne iyi gelebilir ki ?
[silindi] Aklimdasin kuru temizlemede çıkar mı ki hemen gönderirim 😂 çöpe atmayı da düşündüm ama suçu ona yıktım ıslak yere koymuşsun küflenmiş dedim oysaki ben atmıştım ıslak kalmış günlerce ajahjjana
Aklimdasin [silindi] :)) nete baktımda sımdı. Şeyy yazıyor. Limon ve tuz dökün diye. Bi bakın deneyin olmadı en son kuru temizlemeye verirsiniz ama ben utanırdım vermeye 😂
[silindi] Aklimdasin bende utanıyorum evde halletmek istiyorum eşim bi şey olmaz diyo ama bir umut sorayım dedim😂 deneyeyim bakayım çıkar inş
[silindi] Kumsal_veannesl ya bu beyazların arasına karışmış görmemişim renklileri 2 güne bir yıkıyorum ama beyazlar çok az bu sıralar evde de değildik orda kalmış öylece. Daha yeni almıştı bir kere tek giydi yenisini almayı düşünüyorum 😂
[silindi] Gizemhzl küf müydü? Normalde leke olsa çıkarırım bi şekilde ama bu küf nasıl gider bilmiyorum
Yelizensar Domol elbise çıkarıcısı var onunla çıkıyor iyice sık makinaya da çamaşır sodası ekle hiçbirsey kalmıyor 😊
[silindi] Gizemhzl ya ben oğlumu yıkarken oturağına havlu koyuyorum üşümesin diye. O ıslak havlu birkaç gün beyazların arasında kalmış farketmemişim küflenmiş 😅 kendimi çok kötü hissediyorum şu an☹️
[silindi] Elfvli ay yokkk şimdi orijinal fiyatına baktım 7 bin diyo o parayı verseydi olay çıkarırdım😂 içine işlemiş demek ki beyaz sabun normalde fondöten lekesini çıkarır ama buna etki etmedi