Fatmako Bu damladan kullanan var mı? Dün gece başladık 3 kez verdim ve dün geceden beri bebeğim kakasında zorlanıyor yapamıyor gaz birikti anlamadım gaz damlası mı yaptı bunu? Gaz yapan her hangi bir şey de yemedim
Detaycianne Fatmako ben kullandım oğlum aşırı kolikti iyi geldi hala bir şişe duruyor ne olur ne olmaz diye. 7 aylık oldu
Detaycianne Fatmako bizde her hangi bir sorun olmadı ilk 2 gün değişiklik yaptığın için olabilir belki ama sonrasında düzelir. Kaka gaz uyku düzeldi resmen hayatım o kurtardı diyebilirim
Fatmako Detaycianne yani mantıken iyi gelmesi gereken bir şey. İçindeki şeyler hep rahatlatıcı şeyler ama anlamadım bebeğim geceden beri zorlanıyor 😥
Murez Detaycianne Bizde yeni başladık bıktık usandık artık şu gazdan hayatımız karardı resmen :/ siz günde kaç kere kaç damla olarak vermiştiniz?
Detaycianne Fatmako normal bir durum annesi bir kaç gün yapmaması normal ben de çok kaka yolu gözledim. Geçecek damladan değildir muhtemelen bebelerin 7 10 güne kadar kaka yapmaması normal bekle bakalım biraz daha
Detaycianne Fatmako valla ben de sorun olmadı ondan önce bio gaia kullandım O biraz kaç gün kabız yaptı gaz konusunda bi yardımı olmadı o yüzden buna geçtim uykusu düzeldi emmesi düzeldi gaz azaldı vs vs ben çok sevmiştim bu damlayı alınca 3 sise alırdım her zaman bulunmuyor çünkü
Murez Bizde yeni kullanmaya başladık, aynı zamanda biogaia da kullanıyoruz. Henüz büyük bir değişim gözlemlemedik hayırlısı bakalım. Günde 3 kez kaç damla verdiniz? Birde bebeğiniz kaç aylık?