Papatya2636 Kızlar benim dikiş izim hiç yok doktorada o heycanla sormamışım yapıştırmamı oluyor ameliyat sonrası hemen ertesi gün bandını çıkarıp yıkan dedi doktor şimdi bakıyorum hiç bi iz yok buradaki anneler dikişimi aldırdım felan yazınca bi şüphelendim
ElvinDeniz Papatya2636 bende hiç dikiş aldırmadım ip falan yoktu ve bende ertesi gün hemen duş aldım sadece kuru tut orayı demişti doktorum lazer dikiş yapılıyor. Ama iz var biraz bende sizde nasıl yok hafif bile olması lazım yani elimizi bi yere çarpıp ufak çizikte bile iz oluyor
Papatya2636 ElvinDeniz göbeğim düşüyor üzerine fazla göremiyorum ama başkasına gösterdiğimde ip filan yok sadece çizgi var diyorllar
ElvinDeniz Papatya2636 aynen canım benmde öyle normal ip falan yok dediğim gibi lazer dikiş yapılıyor yanı dikişler eriyor eski zamanlarda ki gibi bi ip değil. O yüzden hemen ertesi gün normale dönüyorsn sadece ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama yeni doğum yaptıysan bi süre kuru tut orayı ona dikkat et göbeğin üstüne geldiği için nemli kalırsa iltahap yapmasın.