__56seu Günaydın kizlar 💚💚💚💚 Bebeğim 6aylik üst damagi dış yerileri beş dis yeri yapmış Beyaz ve sismisler ama alt dış etlwrinde bişey yok beyazlık felan normalde önce alt dış cikmasi gerekmiyor mu bütün dış belirtisini yasiyoruz🤦🥴😭
Ruveydaa98 __56seu kızım ilk 2 alt dişini çıkarı sonra üstleri çıkarması gerekirken alt yan 2 dişi çıkardı üstleri en son çıkardı o yüzden ben bu dişi anlamadım 😂
Fsecl1 Oğlumun 4 ayda belirdi damakları şuan bir yasına girdi bayramın 2.gnu ve dün damağında çökelek tanesi kadar patladı cok uzun surdu bızım😥
__56seu Fsecl1 ya inşallah benim kizmda bukadar uzun sürmez sanırım uyukuzluga dayanamicam Allah’ım çok zor geçiyor ya bizim peki dış kasiyici ne kulandiniz Fsecl1
__56seu Ruveydaa98 benim kızım alt yandan bir tane tek beyaz ve sis dış yeri yapmış üste beş tane dış yeri yapmış beş aylıkken başladı şuan 6aykik ama felekalek huzursuz 🤦🥴
Fsecl1 __56seu valla oglum dıs kaşıyıcıdan çok salatalık la rahat etti hep verdim elne kemirdi 😂😂bide bıtane sulu almıstım kasıyıcı onunla hala devam edıypr