Deletedmom5455451 Neden deldirdiniz ki çok mu lazım 6 aylık bebeğin küpe takılmasın belki ilerde küpe takmak isteğmicek alerjisi çıkacak ömür boyu uğraşacak. Bazen bizim Türk adetlerini anlamıyorum nerde Gereksiz birşey var bizde
minikfarem__ Deletedmom5455451 katılıyorum ve kızıma da delirmeyi düşünmüyorum. Ben ortaokulda deldirdim alerjim varmış. Kulaklarım iltihap topladı, kortizon iğnesi oldum. Hala da küpe takmazsan kapanıyor iltihaptan.. 18 ayar altının altında küpe de takamıyorum cildimin hassasiyetinden dolayı.. Bunu da tabi doktorum söyledi
limonlukarpuzzz Deletedmom5455451 bende sizin gibi dusunuyorum mesela benim var ve sinir oluyorum kupeye alerjim var yakamiyorum her abdest öncesi takiyorum sonra bir kaşinti Allahim çildirmalik tam.. Annemler sürekli deldirelim deldirelim isterse deldirsin kendisi diyorum..
Winnithepooh Deletedmom5455451 ben kucukken annem deldirmis kulağım intihar toplamış şişmiş sağlık ocağında zorla çıkardılar hatrliyorum biraz 2 kulakta sorun yaşamıştım sonra aklı erince isterse deldirjr dedi annem lise de 10 tane deldridim kulağımı 🤣 ama bile isteye yaptim gercekten küçükken bebeklerde sorun küpe kolye vb şeyler
Azraam Deletedmom5455451 bunun adetle ne alakası var benim çocuğum ne istersem onu yaparım ona zarar verecek birşey tapacak değilim sonuçta annesiyim
Deletedmom5455451 limonlukarpuzzz aynwn öyle bende de aynu sıkıntı var iater aahte ister altıb gümüş olsun hepsine alerjim var
BinnurunDEFNEsi tmrskbr bnde çok havesliyim iki erkekden sonra kız olunca merak War ama 1 yaşı b3klicem ya memesinin oluşması için sağlık icin
limonlukarpuzzz Deletedmom5455451 aynen oyle bizim gibi olanlar buyudugunde isterde deldirsin diyor problem yaşamayanlar ise deldiriyor :)
Deletedmom5455451 Winnithepooh ne derdin vardı 10 tane deldirdin abdest alırken bunun temizlenmesi var 😅😅
Winnithepooh Deletedmom5455451 genctim deldridim şu şu bir tane takmıyorum 🤣 takmak çıkarmak ayrı dertti birde aldim mi takim qlirdim hepsini millet 2 tane alirken ben 5 set alirdim 🤣
Deletedmom5455451 Winnithepooh 😊😊 hep zarar maddi manevi abdest alırken her deliği küpe geçir ohooo 😄
Winnithepooh Deletedmom5455451 arada takıyorum kapanmasin delikler diye 🤣 arkadaşımda deldirdi benden görüp kulqginda sinirine gelmiş takamqdi küpe deldirdiğin yer gercekten önemli şansıma hiç sorun yaşamadım ben 😇 gençken işte insan dusunemiyor bi heves yaptırıyor 😁
Deletedmom5455451 BinnurunDEFNEsi delirme bırak kendisi karar versin ilerde sebep olma belki alerji çıkarı istemicek sanki oyuncak da heveslendi kulak dediriyorsunuz
BinnurunDEFNEsi TlhErva65 5 aylık erken ama ben 1 yaşı bile erken diyorum bnce daha sonra deldir çok istiyosan kulak memesi zaten çok minik🙃
UmayGmz Azraam ne gerek vardı ki 6 aylık meleğin kulağını delmeye büyüyünce kendisi isterse 10 tane deldirsin bilemiyorum çok üzülüyorum böyle duyunca 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
UmayGmz Azraam vallahi benim de kızım var içim gidiyo heves ettigimde gittim 10 tane deldirdim ama hiç istemiyor sevmiyor da olabilirdim şahsen kardeşim sevmiyor delik oldugu halde takmıyor onun kulağını deldirmişti annem