Wonderful_mom Kizlar kizlar 8 gunluk bir anneyim bebegim sabaha kadar ağladı emzirdim doyurdum susmadi mama verdim susmadi emzirince susuyordu yatagina bıraktığım an çığlığı basiyordu sebebi ne olabilir 10 dk uyumadim 😒
Bugleminannesii Wonderful_mom belki koliktir. Gazida yapabilir. Nurse harvey’s şurubu öneririm çok memnun kaldım doktora danışarak kullanınız
Deletedmom_45 Wonderful_mom daha cok minnak dunyaya adapte olmaya calisiyor yavrum anne karninda saniyo kendini genelde ilk 3 ay duzensiz olur cok gazdan adapte olamamaktan gece gunduz kavrami olusmamasindan uyku sıkıntısı olur 🙂
S73 Wonderful_mom gaz ı var kıyamam gaz damlası ver , sırtını, karnını ovala , gazını çıkar bacaklarını karnına doğru Çek 10 kere falan gazı olduğundan uyuyamıyor benim bebeğim de 3 aylık bizde o yolları yaşadık valla zor
Habibetlppp Benim bebeğimde öyleydi hiç durmazdım sürekli memede kalırdı memeden çekince basardi çığlığı beyaz gürültü Ac bide Gazi vardır bol bol masaj yap emin ol zamanla düzeliyor şimdi ben uyandırıyorum emmesi icin bol bol konuş onunla şimdi iki aylığız düzeldi
Wonderful_mom Deletedmom_45 hic uyumuyir ama su saat olms hâlâ uyanik memedeyken uyuyir brakinca agliyor
Deletedmom_45 Wonderful_mom evet malesef ki oyle oluyor oglumda ayni oyleydi dusun mama ile beslendigi halde uyumazdi mama bide daha tok tutar derler alakasi yok 3 ay az aglamadim zamanla duzeliyor sabir ama ıkınma bacaklari kendine cekme felan varsa gaz baslamis olabilir gazdan cok cektim bilirim
Wonderful_mom Deletedmom_45 hadi yaa cikariyorum da rahatlamiyor na0cm bilmiyorum deli olmak uzereyim bir damla sut birakmadi gogsumde emmekten 😭
Deletedmom_45 Wonderful_mom alisma asamasindasiniz inan cok normal ayni yollardan gectik hepimiz canim sabir gazini cikar gazini oldugunu dusunuyosan gerci 8 gunluk bebekte gaz baslamaz 2 haftadan sonra görünür ama belli de olmaz gaz varsa doktoruna soyle gaz damlasi cok iyi geliyo doktoruna danış ama bide gece gunduz kavramini ogret artik yavas yavas gunduz aydinlik sesli ortamda uyut hep yılma gecede karanlik sessiz ortamda uyut ki bi zaman sonra anlar zaten canim bide suan doydugunu anlamiyo cok kusuyosa memeni verme emzige alistir canim
S73 Wonderful_mom gazı var sürkeli emmek istiyor süpürge sesi aç ya da bi bebek melodisi gazını çıkar göğsüne koy başını sana ihtiyacı var emzir gazını çıkar göğsünde sırtını ovalayarak uyutmaya çalış
serayurtsever_ Wonderful_mom kundak yapmayı denedin mi? Çok iyi geliyor dene bence ben 3 ay boyunca geceleri o şekilde yaptım ve çok şükür bir gece bile uykusuz kalmadım
tavsiyeciannen Wonderful_mom sırt üstü yatmayı sevmiyor bebekler göğaünde yüzüstü yatırmayı dene 2 gün uykusuz kalıp sonra öyle uyuyunca ne istediğini anlamıştım 😁tabi anne için zor ama olsun yeterki bebişler uyusun
serayurtsever_ Wonderful_mom battaniye yerine ince küçük çarşaf tarzı şeylere sar. Bedeni nefes alsın terlerse de uyumaz