oglumuz01 Spa tarafa mı alıştı acaba sola çeviriyorum sağa döndüğü kadar dönmüyor ve sola çevirdiğim zaman tekrar sağa ÇEVİRİYOR. Sol da çok kalmıyor
gunesimm11 oglumuz01 benimkide hep sağa yatıyodu kafası yamuk olmuştu 3.aydan itibaren kundak yapıp sola yatırdım arkasınada yastık koydum destekledim dönemiyordu sağa .şuan 4 bucuk aylık cok şükür eski haline göre iyi
kubramomm- oglumuz01 benimkisi de sırt üstü yatmıyor hiç uykuya dalamiyor uyuyunca sırt üstü ceviriyorum uyaniyo. Yan yatmaya alıştı çok kusan bir bebek sırt üstü yatirmaktan hep korktum yan alisti çocuğun kafası yamulcak diye korkuyorum. Varmı onerileriniz sırt üstü yatirabilcegim
Sensusfreud oglumuz01 yatırırken diğer rafa yatırıp sırtına yastıkla destekleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum hem o sayede dönemiyor
Seval1445 Sol tarafına el ile masaj yapın bakın küçük bi şişlik var mı aynı zamanda sağ tarafa da yapın lütfen iyice kontrol edin şişlik tarzı beze tarzı birşey var mı diye
Fatos3520 Seval1445 benim bebeğimin boynunun sol tarafında hafif şişlik var sürekli sırt üstü uyumak istiyor
Nur6102 kubramomm- biraz dik bi şekilde sırt üstü yatır yan yatırmak daha zararlı kusarsa ve geri yutmak isterse ciğerlere kaçma olasılığı daha yüksek Allah korusun
ozgennk Benim oğlum da hep bir tarafa dönüyordu daha sonda düzeldi nereyi ilk keşfederlerse bir müddet oraya dönmek istiyorlar merak etmeyin düzelir 🙂
Seval1445 Fatos3520 doktora götürmenizi şiddetli tavsiye ediyorum yeğenim de de vardı 16mm çağında kitle tespit edildi boyun eğriliği vardı 1 ay fizik tedavi uyguladık geçti yavrum hiç öteki tarafına yatmak istemiyordu biz çevirdiğimizde hemen kendisi rahatsız oluyordu