Eezzaa123 İyi günler sidefer kan damlası eczanede 140 tl İnternette 90 tl alsam internetten sakıncası olur mu alan var mı
Frezya Eezzaa123 internetten aldim bi sıkıntı olmadi / kutuyu bende onceden var olan sidefer kutusu ile karsilastirdim aynıydı
Noname21 Eezzaa123 internetten ilaç alınmaz. Cok fazla sahtekarlik dönüyor son kullanma tarihini sökmeler çift etiket yapistirmalar. Ucuz olan maldan hayir gelmez
Duru26 Eezzaa123 kırmız beyaz sayfasından alabilirsiniz her ay kızımın mamasını ve sideferini ordan aldım hiç sorun olmadı WhatsApp dan son kullanma tarihini öğrenebilirsiniz
Frezya Eezzaa123 trendyolda coco21 diye bi saticidan almışım hepsiburadadan da 1 kere almıştık diye hatırlıyorum bulursam yazacagim. Yalniz ben kimseye garanti veriyor gibi de olmiyim benim alisverisim sorunsuz gecti diyebilirim sadece
Frezya Eezzaa123 ben oyle yaptim ben de aslinda suphe ile almistim internetten ama en azindan isminde eczane gecen varsa daha tercih edilebilir yorumlara bakarsınız hic sahte tarzi yorum gormedim
Kubra3525 Eezzaa123 https://www.akakce.com/siparis/?p=548475634&ref=akakce&v=1.97.3&z=134 burdanda alablrsn en son burdan aldm sorunsuz