KARSIYAKALI Kızlar 3 ay 6 günlük bebeğim yaklaşık bir haftadır gece hiç kalkmamaya başladı aşağı yukarı 23:00 gibi mamasını yiyip uyuyup sabaha kadar uyuyor bazen uyku saatleri değişebiliyor ama 8 saat kesintisiz uyuduğu oluyor. Normal bir durum mu ?
Oznurleylo KARSIYAKALI Bence normal her bebek farklidir ben kızımın 12 saat hiç uyanmadan uyudugunu bilirim 🐥 dış dönemi gelince zaten uyutmuyorlar keyfinize bakın
Ninfea KARSIYAKALI normal canım, burda bi kadının da bebeği 9 saat arakıksız uyuyor beslenmiyordu. Benim oğlum da dün 4 aylık oldu o da bazı geceler 6-7 saat uyur beslenmeden. Acıkınca direkt uyanıyorlar zaten endişe etme 🌸
defnes32 KARSIYAKALI bence normal benim kızımda 4o çıktıktan sonra sabaha kadar kesintisiz uyurdu 5 aylıkken gece uyanmasına başladı 11 aylık olacak hala saat başı kalkar 😢
NevannAnnesi KARSIYAKALI mama tok tutar ama yine de 3 4 saat sonra uyanması gerekir bence ben uykuda emziriyorum hem mama hem emzirme şeklinde
balogul-2408 benim oglumda 3 aylikken kesti gece beslenmesini simdi 9 aylik akşam yatiriyorm sabaha kdar kalkmiyor 🤣
Eymen___72 E bnm bebeğim 5 ay 14 günlük ne gece uyur ne gündüz. İlk 3 ay sadece sallanarak uyurdu bırakınca kalkardı. Şimdi ise en fazla 40,45 dk uyur yani oğlumun kesintisiz 2 saat uyuduğunu sahit olmadım dış döneminde hiç uyumaz bu o zamn 🙄
OncedenGurme KARSIYAKALI normal ama yine de saat 3-4 gibi emzirin ya da mama verin derim. Bu ay pek kilo almayacak büyük ihtimalle çünkü. Genelde 300-400 gr alıyorlar
KARSIYAKALI OncedenGurme canım kilosu çok ilerde gidiyor zaten akranlarına göre 8 kilo 63 santim şuanda yavaşlasa onun için daha sağlıklı
OncedenGurme KARSIYAKALI orasını bilemem tabii benimki de 2 aydan itibaren kesintisiz uyumaya başlamıştı. Şu an 21 aylık olmak üzere maşallah gece kalkar, suyunu içer yatar uyur :)
BallyavruMM KARSIYAKALI 5 buçuk aylık bebeğim 2 saat kesintisiz uyuduğunu bilmem ne gece ne gündüz.. bebeğin uykusu da annenin şansı galiba 😢 maşallah bebeginize bence bi sorun olmaz ne guzel işte 🦋🦋
KARSIYAKALI BallyavruMM inşallah en yakın zamanda sizde düzene girersiniz ❤️ Atak zamanları ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum 🙏🏻
Pelin-1 KARSIYAKALI ikizlerim de o aylarda oyle uyumaya basladi suan 6ayliklar hala aynilar doktorum sorun yok uyusunlar demişti