Minik_kusummm Kizlar evde bilek ölçüsü alınırmi bilezik icin lazım ama kac numara bilezik olur blmyrm evde ogrenme imkanı varmi kuyumcuya gidemem çünkü
maysa-19 Minik_kusummm hiç bilmiyorum ama bileğini olcsen belki pay verip ona göre yapabilirler.yada herhangi bi kuyumcuya gidip olcturursun söylersin
Nursena0606 Minik_kusummm standart 25 cmdir. Benim bileğim ince olduğu için 22.5 yaptırdık. Bebek bileziği gibiydi 😂
S_x_w Minik_kusummm ben 5.8 ve 6.0 kullanıyorum..bilek ölçüm 14.5..bunlar baya küçük olanlar..bilek ölçünüze göre hesaplabilirisniz aşağı yukarı..bir de alacağınız yere sorarsanız yönlendirirler sizi diye düşünüyorum
Duyulurum Minik_kusummm Google’da ayrıntılı şekilde anlatılıyor ölçünün nasıl alındığı. Benim bileklerim çok ince ölçüsünü bilmiyorum ama ellerim de küçük olduğu halde kemikli olduğu için bilezik çok zor giriyor. O zor giren bileklik bileğimde çok büyük duruyor…
Minik_kusummm S_x_w kalın mı kolun cnm benim bileklerm küçük yani etli butlu değilim öyle bide bol bilezik sevmiyorum ben elden biraz zor girip kolda bol durmayacak sekil seviyorum ince corapla filan takılır ama ölçü blmyrm