Sessiz_oyuncu ozgealpaslan e bebekte çamaşırsuyu tozu var etkili. Deneyin isterseniz. Renkliler için bi ürün.
Pressannesi ozgealpaslan farmasiden oxi aldım böyle lekeli kıyafetleri sıcak suda ona basıyorum sonrs bebek deterjanı ile yıkıyorum tertemiz oluyor
mermik ozgealpaslan domestos leke çıkarıcı kullanıyorum güçlü olanlar için. Diğerleri de beyaz sabun 😀
Mtbua ozgealpaslan narspırın var duymuşsunuzdur leke olur olmaz onunla elde çitele canım hiçbir şey kalmıyo anında geçiriyo
Buseatlasege Bende şurada bekliyim vallahi afedersiniz kakalı kıyafetlerini battaniyeleri atıcam artık sapsarı hiç çıkmıyor ya bilem varsa yardımcı olabilir 🤭
MelinayAsel29 Buseatlasege kalıp beyaz sabun ile çürümeyip bol kopuklugun durulamayın makinede yüksek derecede yıkayın cikiyor
Denizanasi92 ozgealpaslan ben green clean almıştım iyiydi ama annemin makinasında tam çıkarmıyor benim makinada çıkarıyordu
Babykus ozgealpaslan ben makineye atmadan önce o bölgeyi hacışahirin toz sabunu ile çitileyip atıyorum direkt çıkarıyor. Onun haricinde greenclean kullanıyorum ama sabunla çitilemezsem çıkarmıyor yani lekeleri
MelinayAsel29 Şok tan omo aldim hicbir lekeyi çıkarmadı tüm kıyafetler lekeli kaldi sanirim sahte omo satıyor.