HilallC Kızlar çocuğum 2 yaşında konuşmuyor hangi vitamini eksiktir doktor vitamin eksikliğine olabilir dedi ama bakamadık zaman yetmedi bayram araya girdi sizce hangi vitamini eksiktir bilgisi olan varmı
mihrosum HilallC 29 aylık kızımda konusmuyor b12 ilk Kez duydum. Babada bilgi verir misin canım. Eksik cıkarsa sizin bende bir dra sorayım
Elf123 B 12 eksikliği gıdayla karşılayamıyorsa takviye alın doktora gidip detaylı kan tahlili isteyin
HilallC Elf123 yaptırdıkta bayram tatili araya girince kaldı bende size sorim dedim belki bilginiz vardır
HilallC Ikrazumra19 bende duymadım psikiyatriste gittik bi sorunu yok vitamin eksikligindende olabilir dedi
Hacerust HilallC sonucu gorebiliyorsaniz netten b12 yaptirdiysanjz soyleyin bana ben artik ustasi oldum surekli b12 ignesi ilaci kullaniyoruz ben ve kizim
Hacerust HilallC balik yagi ben kullandim sirf b12 rksik geldi iyice zeka geriligi olmasın die ama kullandgimda sekiz aylikti sonra bir kac cocuk doktoru bana karsi cikti onermedi erken ergenlik sebbeiyetiymis ortorojeni yukseltiomus vs die bende korktum biraktim
Araseymen HilallC möllers kullaniyoruz gerçekten ondanmi bilmiyorum ama beyin daha aktif ve dikkatli oluyor oğlum son 1 aydir konuşmayı söktü.gelmis gelcek gibi zaman kavramlarini dahi öğrendi artik.
HilallC Hacerust yaa bunu da hiç duymamıştım ne yapacağımızı bilmiyorumki herkes farklı bi telden konuşuyor iyice şaşırdık
ipeksigunler_ Hacerust ya sekiz aylık bebeğe balık yağı mı verilir ek gıdaya yeni başlamış nerdeyse nasıl kaldırsın hiç mi arastirmadiniz 8 aylıkken bebeğe balığı pişirip ucundan tattirirsin sadece
Hacerust ipeksigunler_ ne bilem canin saglik ocagi doktorum baslat dedi simdi onlarin dediklerine hic bakmiyorum cocuk doktoru ne dediyse o