Cnar2021 Aslaaa uyumuyor 13 aylik hala saat basi kalkyor emiyor diye dusunuyordum ama arkadsimin bebegids emiyor oda 13 aylik aksam yatiyor sabaha kdar uyuyor ya benimki saat basi ayaktaaa.
Aloneeee bebegimveben2901 maşallah deyin 🧿🧿🧿🧿🧿 benim oğlum çok şükür 🤲🏻 Sadece emmeye uyanır. Onda da gözünü açmıyor kıpırdanmasından ses çıkarmasından anlıyorum emip geri dalıyor. Gündüz öyle değil sürekli uyanır kesik kesik uyur. Ama gecesi düzenli şükür o da yetiyor Tabiki. Gündüz uyumasa da olur gecesi önemli sonuçta
Svdnrkrky Aloneeee aynı çok şükür maşallah sizinkinede benimkinede böyle olan bebeklerede maşallah inşallah öyle devam eder 🧿 aynı seninle bebeklerimiz ne kadarlık bebeğin benimki 5 aylık olacak
Byznrzmr bebegimveben2901 5ay14 günlük canım doğumdan itibaren gazlı bi bebeydi yavaş yavaş geçecek ümidiyle yaşıyoruz 😂😂😂
BuzluKahve bebegimveben2901 ilk çocugum öyleydi. Akşam 9’dan sabah 8’e kadar deliksiz hiç uyanmadan uyurdu. Var yani😅 Emmiyordu ve odasını erken ayırmıştım.
Byznrzmr BuzluKahve maşallah 🧿 benim kızçem de inş böyle uyur 5 saate duacıyım 😂😂 ama düzelecek inşallaj henüz 5ay 14 günlük ☺️
Buseatlasege bebegimveben2901 16 aylık 10 da mama yer uyur sabah 5 de bidaha yer sabah 10 gibi kalkar kendi kahvaltı yapar canım
Tecrube bebegimveben2901 bebek gece uykusundan aç oldugu için uyanır bi rahatsızlığı yoksa o yüzden ek gıda sürecindede uyumadan önce güzelce doyurup üstüne meme verip azıcıkta oyun oynayıp yorarsanız uyur diye düşünüyorum birde saatleri cok önemli rutin sever bebekler aynı saatte uyutmaya özen gösterin
Sinemisssss bebegimveben2901 16 ay 14 gün düne kadar cok şükür iyiydi ama dişler 4 köpek 1 azı fenalardayız yavaştan iştah gidiyor acayip yemek seciyor 2 gündür yoğurt , tarhana yiyor sadece