Smehtap https://resimyukle.io/r/TW79FjcfGB Arkadaşlar bı kaç gündür kızımın kulak arkasında böyle birşeyler oluştu var mı başına gelen böyle durum.
BenMathilda Smehtap evet alerji belirtisi. Nemlendirmenizi öneririm. Bepantolun sensiderm tarzi kremleri bizde iş görmüştü
_YanakReisinAnnesii Smehtap benim bebeğim de alerjik ilk öğrendiğimiz de onunda buna benzerdi hatta kir sanmıştım kendime söylenip duruyordum ki malesef alerjiymiş 😔
Smehtap BenMathilda yaaa 😔😔 kızım doğduğundan beri kusuyo reflü denildi mamalar kullandık ilaca başladık ama ne yazikki geçmiyo. Pazartesi kontrolümz var doktor olmazsa alerji dedi böyle olunca fikir almak istedim 😔
Sevmay Alerjıde bizimde çıktı denediğiniz ürünü bırakın Emın olmak İçin alerjı testi yaptırın bşz oraya sudo sürmüştüm 3 günde gecti kasıdıgı için geceleri veya uyurken sürdük cok geçmiş olsun
Smehtap Sevmay 😔 ay şu an çok üzüldüm 😔 doğduğundan beri kusuyo malesef reflü denildi, ama en son başka doktora gittim ilaç tedavisine başladık geçmezse alerji dedi ne yazikki geçmiyo ilaçla bile. Böyle olunca danışmak istedim. Napıcam şimdi ben 😔😔
Sevmay Smehtap reflü varsa azar azar yedirin biz astık bin masallah alerji sorunu ne zaman aşılır belirsiz bizim yumurta kabak Kurıuemiş brokoli belkş bilmediğim bir cok set 11 aya geliyoruz zamanla gecicek hangi şehirde yaşıyorsunuz
Sevmay Smehtap ankarada güzel bir doktor vardı doktor bize yükse yatırın kafasını probiyotik yoğurt ve az az yeme birde yemekten bşr saat sonra uyku verdi 3 ay çektik düzeldi sükürler olsun
FurkanEfeninannesi Sevmay merhaba Ankara’da hangi doktor acaba isim alabilirmiyim birde hangi hastane
Sevmay Smehtap siz kafası Yüksek yatırın azar azar yedirin probiyotik yoğurt mayalayın öyle deneyın. İnsallah geçer Allah erken zamanda şifasını versin inşallah❤️