aylizinannesiii Kızlar kızım 7 aylıkken uçağa binmiştik ama o zaman çok sakindi şimdi 19 aylık ve aşırı hiperaktif oldu durduramıyorum arabaya bile zorla biniyor filan nasıl yolculuk yaptınız siz yardımları alayım nolur
Kevseryldz aylizinannesiii bu ben 😓 uyku saatine denk getirebilirseniz çok iyi olur ben kızımı uyutmamıştım uçağa binerken uyumuştu inince uyanmıştı. Şunları öneririm kraker atıştırmalık alın yanınıza suluk alın kitap alabilirsiniz oyalamak için bir kaç oyuncak falan gerisini dua ederek halletmeye çalışın 😅 çok uzun değildir inşallah yolculuk
aylizinannesiii Kevseryldz 2 saat yolculuk ama iki sene gibi sürecek galiba hiç durmuyor arabayla yolculukta Bile zırıl zırıl dövüyoruz gibi bağırıyor 😂😂
nur-nr_123 Kevseryldz sonuna güldüm 😂 hepimizin aynıd urunda olması bnde temmuzda 2 yaşs endromlu bebkle uçak yolculuğunda napacağımı düşünüyor olmam
Elisam16 aylizinannesiii YouTubeden çocuk şarkılarının görüntülerini video şeklinde kaydedebilirsiniz iPhone kullanıyorum ben kaydedip oyuncaklardan sıkıldıktan sonra videolarla oyalamıştım android kullanıyorsanız o telefonlarda oluyor mu bilmiyorum
nur-nr_123 aylizinannesiii aynn cnm valla off zatwn bn uçak a binince kadar stres oluyorum bu kez uçaktada stre solucam 🤦♀️