Ciloss Kızlar bişe soracam oğlum 16 aylık ama hala anne demiyor sadece arada Ba Ba Ba, ma ma ma, de de de gibi heceler söylüyor her komutu anlıyor herşeyi yapıyor konuşmama dışında Bi sıkıntımız yok acayip kafaya takıyorum resmen rüyalarıma giriyor 😭😭
Pelin009 Ciloss Canim yanlız değilsin benimde oğlum 16 aylık ve anne demiyor baba Mam mama hayır dediği kelimeler erkek çocukları biraz geç konuşuyor ben çok takmıyorum konuşması için önümüzde daha zaman var sende takma
Hale3400 Ciloss erkek çocukları geç konuşuyor oğlum 3 yaşından sonra konuştu çok korkmuştum pedegoğa götürdüğüm anne baba diyor mu dedi evet dedim sonra oğlumla oyun oynadı mesela oyunda kırmızı arabayı ver dediğin de doğru arabayı veriyor mu yada sarı saçlı bebeği getirir misin dediğinde doğru bebek geliyor mu geliyordu tamam sıkıntı yok çocukta Bi kaç aya alışır sen bu çocuğa arkadaş bul dedi bana her gün 2 saat dışarıda oynayan çocukların yanına çıkardım pedogoğun dediği gibi 1 ay sonra oğlum bir çok kelime kullanmaya başladı şimdi de Allah a şükür herşeyi konuşuyor
Ciloss Pelin009 Pelin009 bilmiyorum Valla aşırı kafaya takıyorum umarım en kısa zamanda konuşurlar 🤦♀️
Ciloss Hale3400 evde 8 yaşında abisi var aslında yalnız da değil komutları anlıyor mesela el salla dediğimizde veya alkışla dediğimizde hemen tepki verip yapıyor Biraz daha bekleyelim bakalım..