Gzmcgn- kızlar bebeğim 4,5 aylık ve kusarken balgam çıkarıyor normal mi?? Doktora gitmeyi düşünüyorum şimdi başına gelen var mı? Baya burnu tıkalı gibi kaç kez fizyolojik su verdim
Zeynepalya_ve_annesi Gzmcgn- fizyolojik serumu yaotiginizda cigerde birikir bebekler sumkurmeyi bilmedikleri icin kusarak yada kakayla atarlar
BenMathilda Gzmcgn- bronsit başlangıcına benziyor, doktora muayene olmaai gerekir. Evde beklemek hastalığın ilerlemesine sebebiyet vereb2. Gecmis olsun
Mustafatma Gzmcgn- bence bi uzman görsün. Burundan nefes almayınca ağızdan aldığında bütün mikroplar ciğere gider demişti bi doktor.
Zeynepalya_ve_annesi Gzmcgn- serumu sikarken bebegindik tutun oturur vaziyette ve yaltiktan sonra mutlaka sirtina pat pat vurun kusması kötü degil iyi
Sevdemm16 Hemen bi doktora götürün bronşit olmamıştır umarım. Biz bronşit olunca öyle olduk sonra da öksürük başlamıştı
Gizemlim Gzmcgn- canim merhaba benim bebegimdede ayni sotun var 3 aylik balgam oluyor kusmugunda. Sen doktora danistin mi bu durumu
Gzmcgn- Gizemlim evet serum al canım eczaneden şırınga ile sinüslerini güzel temizle başka bir sey vermeyecek ilaç eğer ciğerlere inmemişse inşallah inmemiştirr
Busrabsr Gzmcgn- ya biz onu hep yasiyoruz kuzim bende cok merak ediyorum ya bogazi hep balgam doluyor 2 gune bi nerdeyse
Gzmcgn- Busrabsr havalardan polen falan tetikliyor bizimkini sizde götürün belki birseye alerjisi vardır yavrumun
Eylulmom1 Gzmcgn- Benim de kızım öyle bronşit olduğunu öğrendik. Şimdi çok uykusu olmasına rağmen uyuyamıyor😔
Eylulmom1 Gzmcgn- Damla,iğne, fitil, şurup, damla, iki tür buhar. Öksürüğü azaldı ama çok şükür. Ama aşırı huysuz anlatamam. 10 gün sonra tekrar çağırdı doktor inşallah geçer hem huysuzlugu hem hastalığı