Alka AyselAzra Bilmiyorum ama her ay çocuk doktoruna kontrol e gidiyorum ben o diyor zaten şuraya git felan diye
ZeynepNurten AyselAzra kalp kontrolü için doktorun bi sebep görmesi lazım biz doğar doğmaz gitmek zorunda kalmıştık
Cansucan20 AyselAzra 6 aylıkken götürmüştüm ben. Çocuk doktorumuz mutlaka gidin, her bebeği yönlendiriyorum demişti.
Cansucan20 ZeynepNurten sanırım bu doktordan doktora fark ediyor. Bizim çocuk doktorumuz her bebeği yönlendirdiğini söylemişti. Açıkçası çevremdeki arkadaşlarımın doktorları da yönlendiriyor
ZeynepNurten Cansucan20 ne güzel benim oğlumda doğar doğmaz kontrolde kalpte delik olduğu anlaşıldığı için yönlendirildik kızımıda abisi öyle doğduğu için yönlendirildi
ZeynepNurten Cansucan20 saolasın 🙏 yok maalesef bizimki kapanmadı 2 anjiyo bi açık kalp ameliyatı olduk şimdide sürekli kontrol altında 4 yaşındayız
Zlm AyselAzra özel bı durumu varsa gidiyo jontrole onuda doktor soyluyo benim kziimda delik vardır doğduğunda gitti 4 aylık gitti 8 aylık gitti o zaman kapanmıştı tekrar gitmedi